Très-Bien-L
Très Bien F/W 2014


Den svenska butiken Très Bien kommer nu med sin andra egna kollektion. Se lookbook här!

 

Très Bien, eller Très Bien Shop som man hette från början, har sedan grundadet 2006 växt på ett imponerande sätt och är nuförtiden en respekterad aktör både i Sverige och internationellt. Man har även utvecklat sitt koncept och gått från att enbart agera återförsäljare till att börja designa egna produkter. Första gången var 2012, när man tillsammans med Our Legacy tog fram en klädlinje med namnet Welcome.

 

I våras presenterade märket sin första helt egna kollektion, och nu följer man alltså upp den med en stor höst- och vinterkollektion bestående av 35 produkter. Kollektionen är väl sammanhållen och fokus har snarare lagts på material och passform snarare än på utsvävande utföranden.

 

Kollektionen börjar säljas på Très Biens hemsida från och med 12:e november. Med tanke på att Très Bien från början inte är en egen tillverkare utan en återförsäljare, och dessutom en mycket bra sådan, rekommenderas ett besök på deras hemsida oavsett hur intresserad man är av kollektionen. Där hittar man en kombination av absoluta high end-tillverkare av streetwear, såsom Maison Martin Margiela och Rick Owens, blandat med mer traditionella favoriter som Stussy och Nike.

 

//David Melander

 

Redaktionen | Kingsizemagazine
Redaktionen | Kingsizemagazine
Redaktionen | Kingsizemagazine
Redaktionen | Kingsizemagazine
Redaktionen | Kingsizemagazine

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL