Skander, Ikhana, Bojou & Nibla frontar nya Stayhard-kampanjen “Gothenburgs Finest”


 

 

I dagarna lanserar modesajten Stayhard en kampanj med de Göteborgbaserade artisterna Skander, Ikhana, Bojou och Nibla. Detta i samband med att företaget lanserar en rad nya varumärken för Stayhard som Timberland, Ellesse, Dickies, YMR, Champion, Blauer, Woolrich och Mountain Works. Till våren adderas även produkter från Fila, K-Way och Le coq sportif till utbudet. Robert Axelsson, försäljnings- och marknadschef på Stayhard säger i ett pressmeddelande:

 

”Mode och musik har alltid haft en tydlig koppling och förstärker det kreativa uttrycket. Vi är därför väldigt glada att presentera en kampanj med några av Sveriges mest kritikerhyllade artister. Våra nya varumärken skapar en tydlighet i vårt redan starka sortiment och intensifierar kategorin streetwear. Vi jobbar sedan länge med bland andra Carhartt och Vans, och kombinationen med våra starka skandinaviska varumärken skapar en urban och modern känsla som passar vår kund och samtidigt stärker vår position som Sveriges främsta modedestination för män.”

 

Besök Stayhard.se

 

 

Skander bubblade upp på musikscenen med låten Nu (Don’t Panic) i slutet av 2015. Låten fick omgående rotation på P3 och följdes upp med singlarna Efter ikväll, som gästades av Ikhana och Parham. I januari 2017 så släpptes första singeln från albumet ‘Hon’; orginella ‘Missförstå mig rätt’ med Seinabo Sey.

 

Lisa Town aka IKHANA aka The queen of ZEBRAFUNK är en producent, låtskrivare och artist som har Göteborg som hemmaplan. I våras släpptes hennes egenproducerade debutalbum och det har hyllats i hela landet. Lisa har mycket på gång och vi kan förvänta oss flertalet tunga släpp under 2018!

 

Bojou är artisten som ännu är okänd för musiksverige. Under smeknamnet hans pappa gav honom som barn kommer en erfaren och mångfacetterad rappare med en omättlig hunger för något mer. Under mantrat “Är man inte etta är man sist Bojou” är han en vinnarskalle att bevittna. Rykten påstår att han under 2018 kommer att släppa musik och att den innefattar samarbeten med musiker som bla. Filip Hunter, Parham och Nibla.

 

Nibla började producera musik i tonåren och har gjort sig känd för sina mörka och tunga produktioner. Han har under de senaste åren stått bakom framgångsrika och kritikerrosade släpp med artister som Mwuana, Parham och Skander. Idag är han även signad till Universal Music Publishing och jobbar med bland andra Seinabo Sey och Rebecca & Fiona.

 

 

 

 

Skander X Stayhard. Campaign on site now #gothenburgsfinest #stayhardstyle @skadiddy ✨

Ett inlägg delat av stayhard.com (@stayhard_official)

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL