Sångerskan bekräftas även släppa ny musik på fredag.

Rihanna har delat med sig av en teaser för hennes kommande show “Savage X Fenty Show Vol. 4” och avslöjar i samma veva en rad stora namn som medverkar för att fronta märkets senaste kollektion. Sångerskan själv agerar exekutiv producent och creative director för volym 4, som kommer att inkludera namn som Anitta, Burna Boy, Don Toliver och Maxwell.

Cara Delevingne, Damson Idris, Irina Shayk, Taraji P. Henson, Taylour Paige och Winston Duke är andra namn som syns i “Savage X Fenty Show Vol. 4” som får exklusiv premiär via Prime Video i mer än 240 länder den 9 november. Kort efter släpps den nya kollektionen i både Amazons modebutik och på Savage x Fentys hemsida.

Enligt ett uttalande från märket inkluderar kollektionen “disparate textures, unexpected detailing and unconventional proportions” och i vanlig ordning varierar de tillgängliga storlekarna mellan XS och XXXXL.

Kingsize har tidigare rapporterat att Rihanna är aktuell med ny musik inom kort. Nyligen kom uppgifter om att hon spelat in två låtar för soundtracket till den kommande filmen “Black Panther: Wakanda Forever” som får biopremiär i november. Nu har Marvel bekräftat att Rih släpper ny musik redan nu på fredag.

Se teasers för båda de exalterande nyheterna nedan! Sedan tidigare står det klart att Rihanna även ansvarar för halvtidsshowen i nästa års Super Bowl-final.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av badgalriri (@badgalriri)

Foto: Prime Video

65ba07add7a32f7b0a037f23