Skänker del av försäljningen till LGBTQIA+-organisationer.

Polo Ralph Lauren lanserar sin nya kapselkollektion som består av fem unisex-plagg för både barn och vuxna. Samtliga plagg som ingår i kollektionen är ikoniska plagg som förknippas med märket, så som pikétröjan, men i en ny tappning för att fira den kommande Pride-paraden.

Polo Ralph Lauren har samarbetat med Stonewall Community Foundation i samband med kollektionen och kommer donera en procentsats av försäljningen till förmån för olika LGBTQIA+-organisationer (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans, Queer, Intersex, Asexual) runt om i världen. 100% av inköpspriset från varje såld t-shirt går oavkortat till välgörenhet, samt 50% av inköpspriset från varje såld hoodie, pikétröja, keps och väska.

I Kampanjen för kollektionen har märket valt kända profiler som är uppmärksammade för sin starka individualitet och koppling till LGBTQIA+-communityn att bära plaggen. Däribland den olympiska freeskiing-stjärnan Gus Kenworthy, balettdansaren Harper Watters, författaren och komikern Patti Harrison och många fler. Fotografen bakom kampanjen, Cass Bird, är även han sammankopplad med olika LGBTQIA-communityn.

Pride-kollektionen släpptes igår, den 21:a maj, och finns att köpa på märkets officiella hemsida och hos utvalda återförsäljare runt om i världen. Stockholm Pride 2019 går av stapeln den 29:e juli till 3:e augusti.

Förresten, ni kommer väl ihåg The Polorican?