Odell Beckham Jr. samarbetar med Xbox för Nike-sneaker och handkontroll


 

 

Den amerikanska fotbollsspelaren Odell Beckham Jr, hemmahörande i Cleveland Browns, ådrog sig tidigare i år en skada i främre korsbandet. Då han inte kommer göra några framträdanden på fotbollsplanen ett tag framöver, passar han på att göra sponsrade deals. OBJ har gjort ett nytt initiativ tillsammans med Microsofts nylanserade spelkonsol Xbox Series X / S och deras mantra “Power Yours Dreams”. Lanseringen består av en avskalad version av skomodellen Nike Air Force 1 Low och ett par specialdesignade spelkontroller. Sedermera kommer initiativets innehåll att lottas ut under den kommande semesterledigheten via Xboxs Twitter konto.

 

OBJ har valt att göra minimala förändringar på den klassiska skomodellen Nike Air Force 1 Low. Typiska Xbox-element återfinns genom grön färgade skosnören och Xbox-loggan som syns på sneakerns tunga och på den laterala hälen. Inpräntat på sneakerns lace lock syns “Power Your Dreams”.

 

Spelkontrollerna grundar sig ett utseende som är all-over graphics inspirerat, med starka svarta bakgrunder. Men de har en del utseendemässiga skillnader. Ena kontrollen har ett utseende med drömmande stjärnmönster, medan den andra innehar neonfärgade konturer av OBJ`s signatur, pengartecken, kuber m.m

 

 

Mer info via Xbox.com

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL