Nya hörlurar i DJ-stil från 50 Cents SMS Audio™ finns nu att köpa i Sverige


Nu ingår de nya hörlurarna STREET by 50™ DJ Pro Performance i SMS Audios kollektion.

 

”Ända sedan jag skapade SMS Audio ville jag utveckla flexibla hörlurar som kan vikas och böjas utan att kompromissa med det förstklassiga ljudet och hållbarheten”, säger 50 Cent, CEO för SMS Audio. ”Den nya DJ-modellen är tillverkad med dessa egenskaper och visar vad SMS Audio har att erbjuda. Det är fortfarande min vision att erbjuda ljud av studiokvalitet i varje produkt.”

De nya STREET by 50™ DJ-hörlurarna erbjuder samma exklusiva stil och hållbarhet som de ursprungliga trådlösa SYNC by 50™ over ear-hörlurarna och STREET by 50™ over ear-hörlurarna, och är de första vikbara hörlurarna i DJ-stil i SMS Audios kollektion. Förutom det mjuka huvudbandet med vikbara led har de även öronkuddar av mjukt minnesskum för enkel användning och ultimat komfort. STREET by 50™ DJ-hörlurarna erbjuder användarna toppljud i studiokvalitet tillsammans med förbättrad bas och avancerade passiva brusreduceringsegenskaper. Hörlurarna finns i färgerna Shadow Black och City Grey och inkluderar två avtagbara sladdar – en ringlad DJ-sladd med en adapter på ¼ tum samt en sladd med mikrofon. Ett hårt förvaringsfodral och en mjuk rengöringstrasa ingår också.

 

Andra aktuella produkter i produktsortimentet från SMS Audio inkluderar STREET by 50™ over ear-hörlurar, STREET by 50™ in ear-hörlurar, STREET by 50™ on ear-hörlurar och SYNC by 50™ over ear-hörlurar, som integrerar trådlös teknik från Kleer och gör att upp till fyra personer kan lyssna samtidigt från en enda ljudkälla.

 

STREET by 50™, finns ute nu hos auktoriserade återförsäljare.Publicerat:
RedaktionenNULL