Torsdag 28:e februari släpps den nya och andra skomodellen i samarbetet, via Caliroots!

Sveriges ständigt mest aktuella tatueringsstudio Salong Betong har gjort en designtolkning av ikoniska skon Reebok Classic Leather, som i år fyller 30 år. Resultatet är en svart sneaker i fullnarvigt läder och oljad nubuck. Skon kommer i en mycket limiterad upplaga och säljs via Caliroots med start den 28 februari. Skon finns att köpa på Caliroots Six Feet Down Regeringsgatan 77 kl 20:00 eller deras Webshop kl 22:00. Tänk på att det är en limiterad upplaga. Först till kvarn.

Det fleråriga samarbetet mellan Salong Betong och Reebok Classic resulterade hösten 2011 i en Salong Betong-designad version av modellen Classic Leather Ultra Lite. Skon sålde slut på ett par timmar och nu, ett och ett halvt år senare, släpps en efterfrågad andra Classic Leather signerad Salong Betong.

– Vi ville göra en till synes enkel svart sko. En stilren och ”clean” sneaker som vid första anblick ser ganska simpel och vardaglig ut men när man tittar närmare på den ser man att vi har jobbat med exklusiva material, olika strukturer och olika svarta toner. Materialen och broguemönstringen i tå och häl gör den till en kvalitativ lyxsneaker som funkar lika bra på fest som till vardags. Skon kommer med svarta, platta, vaxade skosnören samt med vita runda, berättar Salong Betongs Felix den lycklige.

Classic Leather designad av Salong Betong kommer i en limiterad upplaga och säljs exklusivt via Caliroots (butik och webb) från och med 28 februari 2013.

Cirkapris: 1000 kr/par. Köpställe: Caliroots, +46 8 720 07 97, Caliroots.com

Salong Betong x Reebok Classic from IBEYOSTUDIO on Vimeo.

65ba07add7a32f7b0a037f23