62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Lewis Hamilton och H.E.R. i ny unisex-kollektion för Tommy Hilfiger


 

 

F1-föraren Lewis Hamilton och Tommy Hilfiger har under flera år jobbat tillsammans på flera kollektioner genom åren. Till vårens nya kollektion har även r&b-artisten H.E.R hoppat på samarbetet. De båda har valt att lyfta hållbarhetsfrågan genom att använda sig utav hållbara material. Med termen “Style for All” suddas även gränserna ut mellan kön, ålder, etnicitet och kroppstyp. Tommy Hilfiger säger i ett pressutskick:

 

“Genom TOMMYNOW forsätter vi att tänja på gränser för hur catwalken för mode kan se ut. Vårt “See Now, Buy Now”-koncept har utvecklats till det stadiet där artister kan utrycka sin kreativitet och värderingar. Med H.E.Rs strävan efter att inspirera nya generationer att vara sann mot sig själv och vår tro på att mode ska ge oss möjligheten att vara oss själva, är vi glada att kunna presentera denna unika kollektion som talar till kärnan av vårt märkes DNA.”

 

 

Kollektionen använder hållbara material i över 75% av kollektionen, inklusive 100% ekologisk bomull. Färgpaletten är förhöjd med neongul, blå, orange och röd. Den ikoniska Tommy Hilfiger-flaggan kompletteras med grafitti inspirerade “Loyalty”-tryck genom hela kollektionen. H.E.R. kommenterar samarbetet vidare:

 

“Jag är tacksam över möjligheten Tommy och Lewis har gett mig. Att få tillföra min vision och estetik i TommyXLewis kollektionen betyder mycket för mig. Vi är förenade i tron att mode bör vara för alla, så att få jobba med inkludering är en oerhörd kreativ upplevelse.”

 

 

TommyXLewisXHER släpps i samband med kommande TOMMYNOW-visningen den 16:e februari i London.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL