I fredags släpptre de trefaldiga Kingsizegalan-vinnarna Galagowear sin vår/sommar-kollektion för 2016. Detta lanseras av Galagowear med en ny hemsida (www.galagowear.com) under fredagen och i deras Concept Store under lördagen. Kollektionen kommer även ut hos utvalda återförsäljare under nästa vecka Grundarna Niklas och Patrik Alén kommenterar den nya kollektionen med följande ord:

“På fredag (040316) öppnar vi upp vår nya hemsida/shop. Den lanseras i samband med nya vår/sommar kollektionen. Ibland tänker man på vart vi började, med en idé och en galen vilja. En vilja att skapa något. Vad vi har gjort för att komma hit och att vi är där vi är nu… Det började verkligen på noll, både ekonomiskt och kunskap. Men för oss finns det inte ett alternativ och har aldrig funnits. Det skulle bara lyckas. Åren har varit en berg och dalbana av lärdom, känslor och vilja. Man har förlorat mycket på vägen men vunnit så mycket mer!

Vill bara stanna upp och tacka alla som passerat vår väg under alla dessa år och alla som supportar det vi gör, köper kläderna, kommer på våra events och följer oss! För evigt tacksamma!
040316 / GWspring/summer16″

galagowear-ss16-bomberback-S