5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
yung-lean-gud-död-mark-S
Yung Lean och GUD livedebuterar som Död Mark vid Sverigespelning


 

Yung Lean har senaste åren firat stora framgångar världen över med utsålda turnéer och flera albumprojekt. I november kom nya albumet “Poison Ivy” och häromdagen bjöd han även på  ett projekt under sitt eget födelsenamn. I februari är det även dags för Stockholm-artisten att även livedebutera med punkprojektet Död Mark tillsammans med musikerkollegan GUD. Duon släppte 2016 skivan “Drabbad Av Sjukdom”. Projektet beskrivs i ett pressmeddelande enligt följande:

 

“Död Mark initierades och improviserades i tomrummet mellan “Unknown Death 2002” och “Unknown Memory”, påkommet i en ljusskygg Berlinbar som GUD och Yung Leans mörka sida av spegeln; ett maniskt, otäckt projekt som halkar längs knivseggen genom vitt drum’n bass-brus på sina självsläppta Soundcloud-demos från slutet av 2014. Influerade av en mordisk katt och Freddie Wadlings spöke…”

 

 

Död Mark (Yung Lean och GUD) spelar 23:e februari på nya klubbfestivalen Daze Days i Stockholm. I detta nu släpper Död Mark också en limiterad upplaga av ”Drabbad Av Sjukdom” på vinyl, för första gången. Förra veckan lanserades även en ny Sadboys-kollektion.

 

Biljetter finns till försäljning nu via eventim.se. Mer information och samtliga artister finns på dazedays.se.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL