5ebe5f2072aaf323604db793
Yasiin Bey aka Mos Def klar för Stockholm-spelning 5:e april


 

 

Under hela fjolåret var Yasiin Bey, mest känd som Mos Def, varit upptagen med en rättsprocess i Sydafrika där han stått åtalad för brott mot landets immigrationslagar. Detta medförde att rapparen och skådespelaren inte kunde lämna landet och bland annat tvingades ställa in spelningar i Sverige i ett par omgångar. I november kom nyheten att Yasiin Bey har frikänts i domstol och att han då var fri att lämna Sydafrika.

 

 

Efter ett flertal spelningar i USA innan jul gör Yasiin Bey nu ett nytt försök, med pass och papper i ordning, att komma till Europa med nya albumet “December 99th” i bagaget. Spelningen är i Stockholm den 5:e aprilHappy Live, Stockholms nya livescen för urban och elektronisk musik, belägen på Arenavägen under Tele 2 Arena. Redan under hösten har vi kunnat se artister som Kaliffa, MHD och Abidaz och i vår kommer det fler släpp med både svenska och internationella artister. Arrangören låter även stilla eventuella tveksamheter om Mighy Mos verkligen dyker upp, via ett meddelande i sociala medier:

 

“För de av er som fortfarande undrar om Yasiin Bey verkligen kommer dyka upp till spelningen 5 april så kan vi meddela att han har fått sitt nya pass och kommer att fortsätta sin Europa-turné i vår som påbörjades med en hyllad och slutsåld spelning i London i februari.”

 

 

Biljetter till Mos DefHappy Live 5:e april i Stockholm

Support: LASH

 

 

 

VINN KONSERTBILJETTER för dig +3 vänner genom att följa två enkla steg:

1. Tagga tre (3 st) vänner i kommentarsfältet nedan

 

2. Ange din favoritlåt eller favoritskiva av Yasiin Bey aka Mos Def, i kommentarsfältet nedan.

 

Vinnare utses 27/3 och kontaktas via endera Facebook eller Instagram.

 Publicerat:
RedaktionenNULL