5ebe5f2072aaf323604db793
Yasiin Bey aka Mos Def-spelning i Stockholm inställd


 

UPDATE 2:

 

Yasiin Bey aka Mos Def i Stockholm är inställt 16:e oktober pga fortsatta problem med artistens pass. I ett utskick står att läsa:

“Vi som arrangör hade hoppats att detta skulle vara löst nu fem månader senare, men det verkar inte så. I nuläget flyttar vi inte fram konserten en gång till.”

Info om återbetalning via inköpsställe.

 

 

 

 

UPDATE:

 

 

Arrangören av konserten med Yasiin Bey meddelar på onsdagen att spelningarna i Sverige måste tyvärr skjutas fram ännu en gång på grund av fortsatt problem med hans utresetillstånd från Sydafrika.

 

Det nya datumet för konserten i Stockholm är den 16:e oktober.

Köpta biljetter gäller fortfarande till aktuellt datum.

 

 

– – – – – – – – –
 

 

Yasiin Bey aka Mos Def hamnade nyligen i trubbel med rättvisan i Sydafrika, på grund av ett ogiltigt pass, där han för närvarande bor med sin familj.

 

 

Nu står det klart att Yasiin Bey skall upp i rätten i Sydafrika den 8:e mars, meddelar konsertarragören Kulturbolaget i ett pressmeddelande. Hans advokater ska ha försökt att ändra datum, men dessvärre utan resultat. På grund av detta flyttas konserterna i Stockholm och Köpenhamn till senare i vår, närmare bestämt den 5:e maj respektive 6:e maj. Köpta biljetter gäller till de nya datumen. Vill man återlösa er biljett går det att göra via respektive inköpsställe, senast den 18:e mars.

 

 

 

Nya datum för Yasiin Bey:

5:e maj – Stockholm, Debaser Medis

6:e maj – Köpenhamn, Store Vega

 

Biljetter: kulturbolaget.se  och biljettforum.se

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL