Ersätter skottskadade Lil Tjay.

Trippie Redd är ett av största namnen på den moderna hiphop-scenen. Den Ohio-födda rapparen har över två miljarder streams på Spotify och spelar varje år på världens största festivaler. Trippie är aktuell med senaste albumet ”Trip At Knight” som släpptes ifjol. Albumet innehåller bland annat hiten ”Miss The Rage” (med Playboi Carti) och artister som Drake, Juice WRLD och Lil Uzi Vert gästar plattan.

Nu står det klart att Trippie Redd intar Bayside Festival och Olympia Stage på fredag den 15 juli. Trippie Redd gör andra stjärnor som Kygo (NO), Zara Larsson, Daniel Adams-Ray, HOV1, Victor Leksell m.fl. sällskap på årets festival. Festivalen har som väntat meddelat att Lil Tjay, som häromveckan fördes till sjukhus efter att ha skjutits, ställer in sin spelning.

Bayside Festival 2022 äger rum på Olympia Park i Helsingborg 15-16 juli.

– Trippie Redd är ett av de hetaste namnen på den moderna hiphop-scenen. Årets line-up med namn som Kygo, Zara Larsson och Trippie Redd är den starkaste i festivalens historia och vi ser fram emot en härlig publikfest! säger David Arkhult, festivalgeneral för Bayside Festival.

Foto: Pressbild