2023 års lineup för Rolling Loud Kalifornien är här. 

Playboi Carti, Travis Scott och Future står som headliners tillsammans med specialinbjudna Lil Wayne som kommer runda av tre-dagars festivalen med Mike Dean, Scheme och Five Venoms. 

Festivalen återvänder till Hollywood Park Grounds den 3-5 mars 2023 med artister som Saweetie, Kodak Black och Tyga på första dagen, Don Toliver, Lil Baby och City Girls på andra dagen och Tory Lanez (trots den pågående rättegången i skottdramat med Megan Thee Stallion), Polo G och Shenseea på tredje och sista dagen.

Även Blueface står som akt under första dagen men det är i nuläget oklart om han kommer uppträda då han under gårdagen blev arresterad för mordförsök i Las Vegas.

Festivalen blir även Travis Scotts första uppträdande i L.A sedan 2019 och markerar hans första lokala uppträdande efter Astroworldkatastrofen i Houston, där tio personer klämdes ihjäl förra året. Det är fortfarande oklart när hans nästa album ”Utopia” släpps, men förhoppningsvis uppträder han några nya låtar under Rolling Loud. 

I september gick Rolling Loud ut med att de expanderar och lägger till en festivaldestination i Asien. I april nästa år når festivalen Pattaya i Thailand.  

Biljetter till festivalen i Kalifornien släpps på fredag den 18 november. 

Se video från Rolling Loud Miami tidigare i år, nedan.

Foto: Mickey Pierre-Louis/Rolling Loud/Pressbild