60bf238fa8ea9f34200449e2
Timbuktu och Mwuana uppträder på digital endagsfestival av Jägermeister


Livesänds från Stockholm i juni.

 

 

Efter ett års uppladdning är det till slut dags för “The Best Night by Jägermeister” – en digital festival som livesänds från Stockholm Under Stjärnorna den 5 juni 2021. Festivalen hostas av Anis Don Demina med spelningar av Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander och MOLØ.

 

“The Best Night by Jägermeister” annonserades för över ett år sedan som något att se fram emot i tider av social distansering och ett nedstängt nattliv. Uppladdningen inför festkonceptet har bestått av flertalet spelningar och initiativ för att stötta nattlivet, dels i form av två livestreamade fester med Studio Barnhus från Adam & Albins sommarkoncept Ön och fortsatte med bland annat “Save the Night Graffiti Live Sessions”, “United We Stream”, “Best Nights Collection Streetwear”, “Vivrant Winter Camp”, “Vivrant at the Lockdown” och hyllningsfilmen “Ode to Nightlife”.

 

“The Best Night 2021 by Jägermeister” är en festival utformad efter rådande restriktioner och livesänds på Jägermeisters YouTube-kanal, från en studio på Stockholm Under Stjärnorna (SUS).

 

– Uppladdningen inför årets bästa fest har varit lång och fylld med aktiviteter. Vi har kunnat ge tillbaka till det hårt prövade nattlivet och samtidigt bjudit på fantastiska musikupplevelser. När vi nu bjuder in till The Best Night by Jägermeister vill vi passa på att tacka alla vi arbetat med, som tillsammans gjort uppladdningen och den kommande festivalen möjlig, trots prövande omständigheter. Vi ser positivt på framtiden och hoppas att långa nätter är nära. Den 5 juni är tillägnad natten, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister.

 

 

INFO:

 

Datum: 5 juni 2021 från 17.00
Plats: Live på youtube.com/jagermeister_se
Line-up: Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander & MOLØ.
Mer info: the-best-night.se

 

 

 

 

Foto: Andreas Svensson / Jägermeister

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL