Redan i helgen gör Timbuktu och Helt Off ett par spelningar, i Malmö och Uppsala, på en stundande turné. Nu adderas även en spelning i Göteborg i slutet av juli, där Movits! även uppträder live. Boka in 21 juli 2023 i kalendern och biljetter finns här!

Timbuktu 

“…är en av Skandinaviens mest populära artister, och har under de senaste åren även blivit välkänd utanför hiphopmiljön. Han har etablerat sig själv som en inflytelserik politisk artist som hämtar musikalisk inspiration från folkmusik, amerikansk blues och musik från Västafrika och Jamaica. Med hits som “Alla vill till himmelen men ingen vill dö”, “Det löser sig” och “The botten is nådd” är han känd för att kunna skapa en otroligt festlig stämning”.

Movits! 

“…har länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter och har turnerat non-stop de senaste tio åren. De har uppmärksammats för deras säregna sound som numera blivit något av ett signum av rap, tunga beats och bombastiska blåsarrangemang. Movits! är en av de akter som jobbar i utkanten av det svenska musikundret men som ändå drar storpublik både på hemmaplan och internationellt.”

Helt Off 

“Det skånska roots reggae-influerade bandet slog igenom sommaren 2004 med låten ”Babylonsjukan” som var ledmotivet till filmen med samma namn. 2006 kom albumet I huset och 2010 släppte de sin tredje skiva Marknadens soldat. Den följdes 2013 upp av coverskivan Sakta i backarna. Senaste skivan Riktig Riktig var den femte i ordningen och släpptes 2015. Albumet gästades bland annat av Promoe (Looptroop Rockers) och den gamla vapendragaren Timbuktu. Nu jobbar bandet äntligen på ny musik som kommer börja rullas ut under hösten 2023.”