62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
The Latin Kings klara för festivalspelningar 2020


 

 

I helgen gjorde Dogge Doggelito en spelning på Nalen i Stockholm och fick bland annat hjälp av forne The Latin Kings-kompanjonerna Rodde Pencheff och Daddy Boastin på scen. Nu står det klart att denna trio (Dogge + Rodde + Daddy Boastin) “återförenas” som The Latin Kings och kommer göra ett antal festivalspelningar sommaren 2020. Originalmedlemmarna Salla och Chepe Salazar medverkar inte i den nya gruppformationen. För Aftonbladet kommenterar Dogge att Salazar-bröderna inte medverkar:

 

“De är med på att vi kör den här grejen, det var okej med dem, så allt är lugnt. Folk växer, man går vidare i livet, får barn. Alla tycker inte att det är så kul med turnélivet alla gånger. Jag förstår det.”

 

 

Dogge berättar vidare om planerna:

 

“… vi ska spela in nya låtar och även turnera och köra både nytt och de gamla hitsen. Få lite sköna remixer, Kleerup har sagt ja till att göra en, Gordon Cyrus också.”

 

 

 

 

Festivalen “Vi som älskar 90-talet” arrangeras sommaren 2020 enligt städer och datum nedan. Bland artisterna som är klara återfinns Latin Kings, E-type, Boomfunk MC’s, Coolio och East 17.

 

* Stockholm 4:e juli

* Göteborg 11:e juli

* Helsingborg 18:e juli

 

 

 

Foto: Rio Grande ProductionPublicerat:
RedaktionenNULL