Syster Sol klar för Öland Roots i sommar


Även Jah9 (JA) kommer till festivalen!

 

 

Med nytt bejublat album i ryggen kommer Syster Sol till Öland Roots i sommar, nu mer aktuell än någonsin! Tack vare hennes självsäkerhet på både skiva och på scenen hör Syster Sol till en av landets främsta artister. Hon har fått oss att dansa till låtar som ”Gillar Din Vibe”, ”Mad mad mad”, ”Kärleksrevolt” och den senaste singeln ”Throw It On The Floor”. Under 2013 släppte hon sitt hyllade album “Mellan Raderna” och under 2014 har hon redan blivit nominerad till priser som P3-Gulds livepris “Guldmicken” och till “Årets Reggae/Dancehall” på Kingsizegalan. Till Öland Roots 2014 kommer hon med sitt fantastiska band Kichingaz!

 

– Från vår sida är det fantastiskt att kunna presentera en av landets främsta artister tillsammans med en fruktansvärt intressant jamaicansk artist som vi kommer få se mycket av framöver, säger Olof Svensson från kulturföreningen Öland Roots.

 

 

Klar till i sommar är även Jah9. Hon har etablerat sig som en av Jamaicas mest lovande artister. Där vi hittar starka lyricsar och old shool blues hittar vi även Jah9. Efter hennes debutsläpp 2013 med albumet ”New Name” har hon redan etablerat sig som en av Jamaicas mest lovade artister. Under de senaste två åren har hon fångat publikens hjärtan genom hennes kraftfulla texter och scenspråk. Stjärnskottet kommer under sommaren att gästa reggaefestivalen Öland roots och med en blandning av modern poesi och fängslande energi så kommer Jah9 bjuda folket på en uppfiskande spelning.

 

Öland Roots äger rum 10, 11 och 12 juli. Bokade sedan tidigare är bland andra Johnny Osbourne, Lone Ranger, Rootvälta och Serengeti.

 

Mer info:

www.olandroots.com

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL