5f2d30fa05d9010e180815f2
Rapkollektivet YBN kommer till Sverige för första gången


 

 

Young Boss N*ggaz startade som ett gäng vänner som spelade Grand Theft Auto och rappade tillsammans – men det var via YouTube och sociala medier som YBN snabbt blev kändisar. Det var under deras populära YouTube-klipp när de spelade GTA som folk började uppmärksamma gaming-killarnas talanger inom rap – eftersom de ofta freestylade samtidigt som de spelade. Nu kommer de för första gången till Sverige, då de intar Fryshuset den 4:e oktober.

 

YBN Nahmir tog fart mot stjärnhimlen då Worldstar delade videon till låten “Rubbin Off The Paint” i september 2017. Videon blev viral och nådde två miljoner views på bara ett par dagar – och har i skrivande stund 124 miljoner views. Alabama-rapparen är inspirerad av artister som E-40 och Mozzy och har visat att han är mycket mer än en one-hit-wonder. Han har också presenterat resten av YBN för världen.

 

YBN Almighty Jay, står bakom låtar som “Chopsticks” och “2 Tone Drip” och är signad till Rich The Kids label Forever Ent. Och han har mycket spännande på gång – mer än vad skvallerpressen skriver om hans privatliv…

 

YBN Cordae uppmärksammades för sin remix på Eminems klassiska låt “My Name Is” och ännu fler fick upp ögonen för rapparen när han släppte låten “Old Niggas” – som var ett svar till J. Coles låt “1985”.

 

 

Biljetter släpps fredag 13:e juli kl. 10.00 via LiveNation.se

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL