Den amerikanska hiphopfestivalen Rolling Loud har under flera års tid firat framgångar på flera platser runt om i USA, med lyckade arrangemang i bland annat New York, Miami och Kalifornien. I somras expanderade festivalen till Europa med ett festivalarrangemang i Portugal, efter att ha flyttats fram under pandemin. Festivalen gör återkomst till södra Europa till 2023 och har nu lagt till Tyskland som sista stopp för festivalens ”Europe takeover” – innan dess besöker festivalen Rotterdam, Amsterdam för första gången och Portimão, Portugal för andra gången. 

På första dagen står Wizkid som headlineartist. Han backas upp av Kodak Black, Lil Uzi Vert och Soulja Boy för att nämna några. Även afrobeatskollegorna Ayra Starr och Fireboy DML uppträder samma dag. 

På andra dagen är det King Kendrick som står som dragplåster. Han delar scen med bland annat Central Cee, J.I.D, Glorilla och Coi Leray. 

På festivalens finaldag står Travis Scott som huvudakt. Andra stjärnor den dagen blir Gucci Mane, Latto och Joey Badass. 

Rolling Loud Germany går av stapeln den 7-9 juli 2023 i München, Tyskland. Köp biljetter HÄR och kolla in den fullständiga lineupen nedan. 

Foto: Pressbild / Greg Noire