“Nice To Be Nice” är ett nytt afrobeats/dancehall-koncept med den internationella dancehallstjärnan Binta Blackout, och hennes dansgrupp Blackout Dance Crew, samt DJ-kollektivet Sugarcane. Dessa damer kommer att förvandla Göta Källare till Stockholms hetaste samlingspunkt för afrobeats och dancehall! Dancehall- och afrobeats-trenden når just nu en större internationell publik än kanske någonsin tidigare, och den globala popkulturen med Beyoncé och Drake i spetsen inspireras allt mer av rytmer från andra kulturer och kontinenter.

binta-blackout-ls

På “Nice To Be Nice”, som går av stapeln på Göta Källare i Stockholm torsdagen 13:e oktober, är det tjejerna som håller i taktpinnen med rytmer, glädje och positiva vibes i fokus. Binta Blackout, som vunnit titeln “European Dancehall Queen”, kommer att vara kvällens värdinna. Torsdagens event i Stockholm är det första av flera som arrangeras under namnet “Nice To Be Nice”. Binta Blackout säger i ett pressutskick:

“Jag har dansat dancehall hela mitt liv och brunnit för den afrikanska musikkulturen lika länge. Det är jätteroligt att denna typ av klubb arrangeras och att flera får möjlighet att ta del av dessa grymma vibes. Kom till Göta Källare på torsdag, “Nice To Be Nice” är tungt!”

65ba07add7a32f7b0a037f23