I slutet av augusti har det gått hela 25 år sedan Petter släppte det ikoniska debutalbumet “Mitt Sjätte sinne”. Precis som vid 20-årsjubileumet 2018 ska Petter nu göra ett antal jubileumsspelningar på Mosebacketerassen för att fira. Den 23–26 augusti utlovas “fyra storslagna kvällar med grymma gästartister, och ny musik släpps under jubileumsåret”.

– Jag har pratat om många olika platser där jag vill fira mitt 25-årsjubileum och till slut landat på min egen bakgård: Mosebacketerassen. Som sjätte generationens Södermalmare känns det helt rätt, säger Petter i ett pressmeddelande och avslutar:

– Hela min karriär har varit en bergochdalbana med mycket minnen och speciella stunder. Detta kommer bli känsloladdade dagar – jag vill framföra så mycket, men också med fantastiska artister och vänner som jag fått äran att arbeta med under hela min karriär. Jag är väldigt tacksam inför det faktum att så många vill dela de här kvällarna med mig.

Petter 25-årsjubileum i Stockholm:

22 augusti – Mosebacketerassen, Stockholm

23 augusti – Mosebacketerassen, Stockholm

24 augusti – Mosebacketerassen, Stockholm

25 augusti – Mosebacketerassen, Stockholm

26 augusti – Mosebacketerassen, Stockholm

Biljetter släpps på fredag den 5 maj 2023 klockan 13:00.

Söker du hotell för att besöka Stockholm i samband med spelningen, så kan Kingsize Magazine rekommendera ett besök på NOFO Hotel på Södermalm. Läs mer här!

Foto: Camilla Cherry