60c1cc2fdefe2806fe4407e2
60bf238fa8ea9f34200449e2
P3 Guld 2021 flyttar till Stockholm – musikgalan sänds live från hotell


 

 

En lång rad galor och arrangemang har senaste halvåret fått anpassa sina format till den rådande pandemin. Detta gäller även P3 Guld som till 2021 för första gången någonsin hålls i Stockholm. Nytt är även att P3 Guld-galan sänds live från ett hotell i huvudstaden – Elite Hotel Marina Tower. Självfallet så finns publiken inte på plats utan får istället se arrangemanget via radio, tv och sociala medier. Däremot hålls det som vanligt en prisutdelning för det bästa under senaste svenska musikåret prisas samt med liveuppträdanden från flera av Sveriges främsta artister. De nominerade och uppträdande artisterna presenteras vid ett senare tillfälle under hösten.

 

P3 Guld 2021 äger rum den 23:e januari 2021 och leds av artisten Oscar Zia och skådespelaren Emma Molin. Galan direktsänds i P3, SVT1, SVT Play och i appen Sveriges Radio Play.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

🎤✨ Äntligen är P3 Guld-hösten igång, och under galan checkar vi in på hotell! 🎤✨ Den här gången är det inga mindre än Oscar Zia och Emma Molin som kommer att leda er genom kvällen när vi hyllar den bästa musiken från året som gått! 🎤✨ Under hösten kommer vi att bjuda på massor av roliga saker och ni kommer att hitta allt här på @p3sverigesradio! 🎤✨ Vi förstår att ni säkert har funderingar över hur vi kommer att göra med tanke på det rådande läget och Covid-19. Vi kommer självklart att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tveka inte att ställa era frågor till oss! 🎤✨ Den 23 januari kl 21:00 är det alltså dags att sätta på P3, SVT 1, appen Sveriges Radio Play eller SVT Play för då bjuder vi på Sveriges bästa musikgala!

Ett inlägg delat av Sveriges Radio P3 (@p3sverigesradio)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL