5ebe5f2072aaf323604db793
öland-roots-2015-S
Öland Roots går ut med datum för 2015


 

 

Öland Roots arrangeras 2015 för tolfte året i rad och årets begivenhet går av stapeln den 9:e till 11:e juli

Festivalen som ligger i en tallskog precis intill havet i Sandbergen på södra Öland har med sitt läge, naturnära camping och fantastiska stämning blivit en självklar sommarfavorit för många personer över hela landet. Inför 2015 kommer arrangörernas fokus ligga på att förstärka den känslan ytterligare.

 

 

De första akterna till sommarens festival kommer presenteras under december månad. Artisterna 2015 kommer vara en mix mellan svenska storakter, nykomlingar och internationella favoriter. Gemensamt för alla akter är deras fantastiska framträdanden och deras positiva budskap om rättvisa, solidaritet och jämlikhet.

 

“Vi har redan lyckats få till några guldkornsbokningar, och ser riktigt mycket fram emot att börja presentera artisterna”, säger Alexander Sjöbäck, artistbokare till Öland Roots.

 

 

Festivalen kommer även fortsatt ha ett stort utbud av fantastisk vegetarisk mat med inspiration från alla världens hörn, med ett fokus på närproducerat och ekologiskt.
Det kommer jobbas vidare med ljussättningar, konst och installationer med konstnärer som kommer få utlopp för sin kreativitet både på festivalområdet, campingen och vår härliga strand. Stranden kommer att utvecklas inför 2015 med dagshäng med mysig och soft vibe som går över till fest framåt kvällen!

 

 

Biljetterna släpps på tisdag den 25:e november.

Läs mer på den nya hemsidan: www.olandroots.comPublicerat:
RedaktionenNULL