admiral-p-S
Norske reggaestjärnan Admiral P till Sverige för två konserter


Spelar i Stockholm och Göteborg i december månad!

 

 

Admiral P har tagit Norge med storm. Han har han sålt 10 x Platina på sina två senaste singlar, Snakke Litt och Kallenavn. Han har legat 1:a på Airplay samt varit den mest spelade norska artisten på Spotify och Wimp de senaste 2 åren! Kallenavn har även gått väldigt bra i Sverige. Bland annat så har svenska P3 spelat den på hög rotation under hela hösten.

 

 

Nu kommer Admiral P till Sverige för två konserter i Stockholm och Göteborg:
5 december på Strand i Stockholm
6 december på Pustervik i Göteborg

 

 

Admiral P, eller Philip Boardman som han egentligen heter, växte upp i Zambia och flyttade med sin familj till Norge som 13-åring. Han blev tidigt introducerad för reggae av sin mamma. Inte långt efter att han hade flyttat till Norge mötte han Selecta Daniel “Lion”, som han startade reggaekollektivet Jah Ark Manifest tillsammans med. Admiral P har skapat ett eget sound som är svårt att ta miste på, det är en blandning av traditionell reggae, dancehall och pop med texter på norska

 

 

Admiral P har charmat både unga och gamla med sitt sound i hemlandet de senaste åren och med sin senaste singel, Kallenavn rörde han sig dessutom utanför de norska landsgränserna. Låten adderades på svenska P3’s spellista under hösten. Det är väldigt ovanligt att svensk radio spelar norskspråkig musik. Singeln Snakke Litt har även blivit nominerad till en Norsk Grammis.

Albumet “Selvtillit & Tro” har release i Februari.Publicerat:
RedaktionenNULL