62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Mosquito Carnival 2014 i Stockholm 10:e maj


 

 

Delar av Odengatan, Kungsgatan och hela Sveavägen stängs av för några timmar när Thomas Gylling, Uncle Eric och DJ Erykah kommer rullande nedför gatan i ett kortege av lastbilar. Lördag den 10:e maj blir en unik chans för allmänheten att dansa på Stockholms paradgator. Senaste gången fylldes asfalten av 15.000 personer på Sveavägen. Kungsgatan agerade utomhusklubb och under en magisk timme på Stureplan pumpades Salsa som musikalisk huvudingrediens när folkets dans näst intill lyfte svampen!

 

 

Denna rullande fest är avslutningen på Q-arnevalen, studenternas parad som endast går av stapeln vart tredje år.  I ett försök att lägga kraft bakom devisen “för ett öppet internationellt Stockholm” så bjuds alla som vill in för att gå, dansa och festa efter den lastbil som Thomas med vänner rustar för detta unika tillfälle. Med inspiration från gatukarnevaler i London och Berlin vill man visa att Stockholm kan och vill gå ut på gata och asfalt för att njuta staden. Ta med flaggor, handdukar, bra skor och dina BÄSTA vänner. Festligheterna drar igång vid Tekniska Högskolan 13.00 och för den som vill är temafärgen för kläder och kostym rött. 14.08 börjar karnivaltåget att rulla och musiken blir en blandning av Soca, TropicalBass, LatinGroove, AfroBeat, Hip Hop och mycket mer, allt som Mosquito med vänner har att bjuda på! Gästartister och konfetti i mängder utlovas!

 

 

Thomas Gyllings initiativ för en öppnare huvudstad fortsätter sedan den 6:ee juni på nationaldagen då Smedsuddsbadet på Kungsholmen görs om till beachparty med en stor blandat publik, förra året lockades ca. 7.000 pers. En förhoppning om en ny tradition och ett nytt tänk för kultur och nöje i Stockholm tar liv!

 

 

Mosquito Carnival 2014

Datum: 10e maj

Start: KTH, t-bana Tekniska Högskolan, Stockholm

Temaklädsel: RÖTT!

Till kvällen: Följ med Thomas och Mosquito till Street Star

Mer info Thomasgylling.com

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL