6284dbc5b422e7360a0da4a2
Melody Farshins stand up-special “Tre streck” får nypremiär


Med komposition av Mack Beats.

 

 

I höstas hade Melody Farshin premiär för sin första stand up-special “Tre streck” på Kulturhuset Husby. Nu kommer succén till Vällingby.

 

“‘Tre streck’ är en stand up-föreställning av och med komikern Melody Farshin där hon med sin unika pricksäkerhet och tajming tar oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om stoltheten i stamtavlan från 164 och resan till att hitta innanförskapet i utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?”, går att läsa i ett pressmeddelande.

 

Melody Farshin är inte bara stand up-komiker, utan också författare. 2018 utkom hon med debutboken “Mizeria” där hon med ett inifrånperspektiv skildrar en sällan representerad vardag i ett miljonprogramsområde någonstans i Sverige. 2020 sattes “Mizeria” för första gången upp på scen, i egen dramatisering, specialskriven för Kulturhuset Stadsteatern. Melody har även under flera år varit konferencier under poesimästerskapet Ortens bästa poet som drevs av föreningen Förenade Förorter mellan 2015–2018.

 

Musiken till “Tre streck” görs av producenten Mack Beats. Nypremiären sker på onsdag den 12 januari. Mer info och biljetter via kulturhusetstadsteatern.se

 

 

Foto: Maryam Barari/Kulturhuset Stadsteatern

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL