Mack Beats bidrar med kompositioner till föreställningen.

Stand up-komikern och författaren Melody Farshin är aktuell med en stand up-föreställning i slutet av oktober. Under flera år var hon konferencier under poesimästerskapet “Ortens bästa poet” som drevs av föreningen Förenade Förorter mellan 2015–2018. 2018 kom debutboken “Mizeria”, där hon skildrade en vardag som sällan synliggörs i ett miljonprogramsområde någonstans i Sverige”. 2020 blev boken en föreställning på scen, i egen dramatisering, specialskriven för Kulturhuset Stadsteatern.

Nu är Melody Farshin aktuell med föreställningen “Tre Streck”, för Kulturhuset Stadsteatern i Husby i samarbete med Riksteatern. Föreställningen beskrivs i ett pressutskick:

“…tar oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om stoltheten i stamtavlan från 164 och resan till att hitta innanförskapet i utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?”

Till den nya föreställningen har Melody Farshin även samarbetat med Baker Karim för regi, medan Mack Beats bidrar till ljudbilden under showen. Stand up-showen premiärvisas på Kulturhuset Husby den 23 oktober 2021.

Foto: Caroline Andersson / Johan Samuelsson /  Kulturhuset Stadsteatern