“Last Wordz A tribute 2 Pac” – Fryshuset, Stockholm 13:e september


Outlawz, Bone Thugs n Harmony, WC, Lazee och STOR är bara några av de artister som står på scen!

 

 

Den 13 September så kommer det hållas en minnesceremoni i Tupac ”2pac” Shakurs ära på årsdagen av hans bortgång. Ceremonin är uppbyggd på ett helt unikt sätt som kan bäst förklaras som en rapteater. DJs, rappare, poeter, graffitimålare och dansare uttrycker vad 2pac har betytt för deras liv genom musik och sketcher. Kulisser kommer att byggas och historier kommer att berättas på nya, innovativa sätt. Allt med mycket humor, nostalgi, sorg och hjärta.

 
På scen ser vi den legendariska rapparen WC (US) från Westside Connection som host för kvällen och hiphopgruppen Outlawz (US) som 2pac bildade 1995. På plats kommer även Yukmouth att vara som är den ena halvan av den platinum-säjande rap duon Luniz som även var en nära vän till 2pac. Vi får även se den Grammyvinnande gruppen Bone Thugs-N-Harmony (US) som sålt över 50 miljoner album världen över att spela i Sverige för första gången någonsin. Förutom dessa storheter så har vi en hel del av Sveriges hiphopelit, bland andra rapparen Stor, toastaren Dani M och DJ’n On-Ree som kommer att framföra sina respektiva hyllningar till 2pac. Ljud, ljus och scenbygge står Starlight för, som bl a installerat scenerna för Melodifestivalen, P3 Guldgalan och Way Out West. Det här eventet kommer bli det största i Svensk hiphop-historia.

 

KÖP BILJETT via Ticnet.se

 

 

 
Lineup inför kvällen:
Outlawz (US)

Bone Thugs n Harmony (US)

WC (US)

DJ Crazy Toones (US)

Yukmouth (US)

Kuzzo Fly (US)
Stor Dani M Hoosam Essay Amer Sarsour Pato Pooh Chapee & C.U.P La Familia Aleks Malcolm B & Gedi Gedz Lazee Blackout Dance Crew
Tribute DJ’s: On-Ree DJ Beneaf DJ Crona Mack Beats
Hus DJ : DJ Black MoosePublicerat:
RedaktionenNULL