Hiphop Revolution Festival är en dansfestival som arrangerades de första fem åren i Jönköping. Inför den sjätte upplagan av festivalen flyttar arrangemanenget till Göteborg där den kommer sändas digitalt.

“Festivalen är gjord från dansare till dansare samt alla som är intresserade av dans, kultur och underhållning. Öppet för alla åldrar, grupper och familjer.”

Festivalprogrammet startar med digital uttagning torsdag 1:a oktober till torsdag 15:e oktober på Instagram och Facebook. Efter detta arrangeras fem dagars workshops och seminarier, både öppen nivå och mellannivå, med start från måndag 16:e november till fredag 20:e november på Zoom. Under lördagen 21:a november hålls den officiella premiären på Youtube som kommer att inkludera topp 16 solodansare i kategorierna hip hop, popping, house dance, breaking, junior allstyle 16-, topp 8 i dance videotävling, föreställningar och mycket mer. På söndagen rundas festivalen av med öppna panelsamtal med inbjudna gäster på Zoom.

Hiphop Revolution Festival 2020 i november hålls 16-22:a november 2020. Mer info och program via www.hiphoprevolutionfestival.com

Foto: Ortenheim Photography