62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Kingsize årliga NBA 2K-event är här!


Med turnering och fina priser från Solestory.

 

 

I vanlig ordning arrangerar Kingsize nu ett NBA2K-event tillsammans med 2K Sports! Releasen av “NBA 2K20” firas med oss och vår partner Solestory.se för det fjärde året i rad. I år går eventet av stapeln på Clarion Hotel i Stockholm och för första gången någonsin är en svensk spelare, Amanda Zahui B., med i spelet. Vill du prova att spela som Amanda eller bara lira det nya NBA 2K20 så är du varmt välkommen förbi Clarion Hotel på releasedagen den 6:e september mellan 18:00-22:00.

 

Och ja! Det kommer självklart att hållas en 16-manna turnering för att avgöra Sveriges bästa 2K-lirare. ALLA turneringsdeltagare som tar sig förbi den första rundan går hem med spelet. Finalisterna och vinnaren av turneringen går dessutom hem med ett riktigt nice prispaket från Solestory. Tagga två vänner i kommentarerna på inlägget nedan för att vara med i utlottningen av platserna till turneringen!

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

LET’S RUN IT BACK! NBA 2K20 – Amanda Zahui B. Edition??? Vi ska arrangera årets NBA2K-event tillsammans med 2K Sports! | Releasen av NBA 2K20 firas med oss och partner Solestory för det fjärde året i rad! I år kör vi på Clarion Hotel Stockholm ?? Amanda Zahui B. är den första svenskan i spelet någonsin! ??? | Vill du prova att spela som Amanda eller bara lira det nya NBA 2K20 så är du varmt välkommen förbi Clarion Hotel på releasedagen den 6:e september mellan 18:00-22:00. | Och ja! Det kommer självklart att hållas en 16-manna turnering för att avgöra Sveriges bästa 2K-lirare. ALLA turneringsdeltagare som tar sig förbi den första rundan går hem med spelet ‼️Finalisterna och vinnaren av turneringen går hem med spelet och ett riktigt nice prispaket ifrån Solestory ?? | Tagga två vänner i kommentarerna för att vara med i utlottningen av platserna till turneringen! ?

Ett inlägg delat av Kingsize Magazine (@kingsizemag.se)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL