62b170dadc4101037e075fe2
Ison & Fille tar teaterkonserten “För evigt” till parker i sommar


Se trailer och turnéplan här!

 

 

Efter att ha rest landet runt med Riksteatern under våren så tar nu Ison & Fille sin teaterkonsert “För Evigt med Ison & Fille” vidare – från teaterscenen till Stockholms parker. Med start den 2 juni åker man vidare med Parkteatern och startar i klassiska Vitabergsparken, medan turnén fortsätter i staden med stopp i bland annat Isons uppväxtort Bredäng.

 

“Asse, Isra och Feliz är vänner. Eller mer än så. De är bundsförvanter. Allierade. Familj. De kommer från orten, och känner den och varandra utan och innan. Vet vilka som går att lita på och inte. Vet hur det är att inte få något gratis. Att behöva klara sig själv, kämpa. Med pengar. Med boende. Med jobb. Skola. Drömmar. Livet. De bär alla tre på sina egna livsberättelser och bagage, nojor och drivkrafter. Och så drömmarna då. Kan drömmar verkligen bli sanna för sådana som dem?”

 

Se trailer och datum för sommarens föreställningar nedan och läs omslagsintervjun från 2021, där Fille Danza reflekterar kring duons arv, sitt senaste album “Felipe” och pratar om idén bakom just “För evigt med Ison & Fille”.

 

– Det är som en pjäs som har skrivits utifrån vår musik, som är inspirerad av den. Den handlar inte om oss, det är inte vårt liv, det är fiktion. Men det känns skitfett att få göra det på ett annat sätt. Det är inspirerat av vår musik men det handlar om något annat, säger han bland annat i intervjun som går att läsa i sin helhet här.

 

 

2 JUN
Vitabergsparken

 

3 JUN
Vitabergsparken

 

7 JUN
Farstabadet

8 JUN
Skarpnäck

 

9 JUN
Rålambshovsparken

 

10 JUN
Rålambshovsparken

 

14 JUN
Spånga IP

 

15 JUN
Husby gård

 

16 JUN
Solursparken

 

17 JUN
Bredäng

 

 

 

 

Foto: Per Kristiansen
Form: Mattias Broberg

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL