I våras spelade Hannes för ett utsålt Debaser Strand i Stockholm, Oceanen i Göteborg och Lilla Vega i Danmark, och under festivalsommaren har vi kunnat se duon på både Lollapalooza och Way Out West. Nu rundar de av året med sin hittills största turné “Im so sure! Im insecure? Tour” som bland annat innehåller ett stopp på Fållan i Stockholm och sedan avslutas på Pustervik i Göteborg.

Om spelningen på Lollapalooza gick bland annat följande att läsa på Kingsizemag.se:

“Att Hannes är ett unikum visste vi sedan innan. När man ser frontfiguren live blir det än tydligare. Inhasandes på scenen kommer Hannes Jonsson i en knallgul t-shirt och OKQ8-solglasögon och lite försynt hejar på publiken. Det är otroligt charmigt och förstärks genom kontrasten mellan hans timida approach och enastående musik och känsla för densamma.”

Efter sin Grammis- och P3-guldnominering för EP:n “When the City Sleeps”, en vinst i kategorin Årets Video på Manifestgalan och en utsåld vårturné, följde Hannes upp en sällan skådad framfart med succésingeln ”Stockholmsvy”. Låten vars två ackord och melankoliska melodi knappast kan ha undgått någon.

Biljetter till Fållan, den 23 november, och Pustervik, den 25 november, finns ute nu på LiveNation.se. För övriga datum och biljetter se thesatchisix.com/hannes.

Foto: Pressbild