Mellan den 28 april och 1 maj 2022 är musik/-och skidfestivalen Åre Sessions tillbaka igen. I samband med att restriktionerna idag upphävs så kan det även konstateras att Åre Sessions blir den första riktiga musikfestivalen att äga rum sedan pandemin slog till i Sverige. Idag släpps passande nog fyra nya akter till lineupen: A36, Broder John, Nicole Sabouné och DJ Seinfeld.

Sedan tidigare står det klart att Thåström, Miriam Bryant, The Hellacopters, Mona Masrour, BENEE (NZ) och TSHA (UK) uppträder på festivalen. Fler namn kommer dessutom att tillkomma.

– Att vi kommer med en extraboost av goda nyheter idag känns så satans kul! Restriktionerna försvinner och vi adderar fyra heta artistnamn på lineupen till den första riktiga musikfestivalen på två år. Vi är inte klara än heller, mer kommer!, säger Julia Bergström, med i arrangörsgruppen för Åre Sessions.

Broder John släppte förra året sitt senaste album “DRIFT”, som både placerade honom i Topp 20 i fjolårets albumomröstning och gav honom en plats bland Årets textförfattare i Kingsizes årssummering. Där återfanns även A36 som Årets genombrott, efter hits som “Samma gamla vanliga” och debutalbumet “AREA 36”.

Lineup:
Thåström
Miriam Bryant
The Hellacopters
A36
Benee (NZ)
Dj Seinfeld
TSHA (UK)
Nicole Sabouné
Mona Masrour
Broder John

Foto: Paul Adamah / Pressbild