Exklusivt försläpp av biljetter till Dwele + Karriem Riggins spelningar på Fasching i vår


Kingsize i samarbete med anrika Fasching kan nu erbjuda dig som läsare att boka biljetter först av ALLA till två tunga Detroit-artister som besöker Stockholm i april och maj.

 

 

Det är en minst sagt spännande konsert-vår med mängder av intressanta spelningar på gång. Nu kan Kingsize Magazine i samarbete med våra vänner på Fasching erbjuda dig som läsare att FÖRST AV ALLA biljetter till två spelningar. Betänk att Fasching är en relativt intim lokal så passa på att boka dina biljetter redan nu för att inte missa några av vårens absoluta bästa spelningar.

 

 

DWELE (US)
Live @ Fasching 21 april 2013 / 18 år / 300 kr (student 250)

 

Förhandsboka din biljett till Dwele HÄR

 

 

“A first-class, neo-soul affair”! Detroitbaserade r&b-ikonen Dwele kommer Stockholm och Fasching! En drömbokning för alla vars hjärtan bultar lite extra för modern soul. Missa inte att se denna superartist på Faschings intima scen!

 

På nittiotalet samarbetade han bland annat med Slum Village och Bahamadia. Kring millenieskiftet signades han av storbolaget Virgin och har sedan dess släppt en rad uppmärksammade album. Det sista i raden “Greater than One” kom ut i höstas. Dwele har sedan solodebuten “Subject” 2003 samarbetat med namn som Boney James, Big Sean, Common, Drake och Kanye West. En av vår tids största neo-soulkompositörer, en sångare och trumpetare av rang och en storyteller att ta på allvar.

 

“Dwele’s focused finesse cements his status as one of his generation’s most worthy soul
men and storytellers.” Soul Tracks

 

 

www.dwele.net
www.twitter.com/therealdwele
www.myspace.com/dwele
www.facebook.com/therealdwele

 

 

KARRIEM RIGGINGS (US)
Live @ Fasching 23 maj 2013 / 18 år / 200 kr (student 120)

 

 

Förhandsboka din biljett till Karriem Riggins HÄR

 

 

Karriem Riggins från musikmetropolen Detroit är kanske mest känd som jazztrummis, DJ och hiphop-producent till artister som Common, Talib Kweli, Erykah Badu och The Roots. Riggins har också turnerat med grammyvinnande Diana Krall och samarbetat med jazznamn som Hank Jones, Donald Byrd, Oscar Peterson och Milt Jackson. Hans solodebut “Alone Together” släpptes på mytomspunna labeln Stones Throw Records i höstas. Skivan är en 34-låtar lång instrumental odysee genom olika inspirationskällor; från jazz, soul och funk till hiphop. Live använder Riggins maskiner och elektronik som sidekick till trumsetet. Det blir improvisationsbaserad beatmusik som rör sig mellan hiphop och jazz. Man vs Machine.

 

 

www.karriemriggins.com
www.myspace.com/karriemriggins

 

 

Redaktionen | Kingsizemagazine

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL