617947648d82550d4e0b7682
Elliphant, Lorentz & Tokimonsta klara för Sónar Stockholm 2015


 

 

 

Sónar Stockholm adderar ännu en grupp högaktuella nya akter, både lokala och internationella, till den andra svenska upplagan av festivalen.

 

 

Med sin solodebut ‘Kärlekslåtar’ blev Lorentz synonym med den svenska sommaren 2014. Efter en hyllad turné, som pågår just nu, återvänder Lorentz till sin hemstad för vad som kommer bli en bländande spelning på Sónar Stockholm.

Den svenska popexplosionen Elliphant har tagit sin livsbejakande moderna popmusik på turné över hela världen och samarbetat med bland andra Diplo, Bunju Garlin, Charli XCX och Skrillex. På Sónar Stockholm ger vi Elliphant ett varmt välkomnande hem.

Los Angeles-artisten Tokimonsta tar med sig eklektiska mix av samtida hiphop, bas- och dansmusik – en dos av ren energi. Med ett ständigt högt tempo, och som del av Flying Lotus Brainfeeder crew, har Tokimonsta gjort sig själv till ett av de viktigaste namnen inom genre-trotsande klubbmusik.

 

 

 

Sónar Stockholm kommer att äga rum på tre scener under två dagar, den 13:e och 14:e februari 2015 på Stockholm Waterfront.

 

BILJETTER

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL