Allen Stone till Sverige i vår


 

 

Sångaren Allen Stone kommer till Sverige och närmare bestämt lördag den 23:e april till Debaser Medis i Stockholm!

 

Biljetterna släpps torsdag 10:e december kl. 10.00 på LiveNation.se

 

“28-åringen från Chewelah, Washington började sin musikaliska bana i kyrkan där hans far var präst. Redan vid 3 års ålder sjöng han i kyrkan och vid 14 styrde han församlingen med sin gitarr och sin röst. Det var också i tonåren som Allen upptäckte soulmusiken och började snart samla skivor och inspireras av musiken. En annan inspiration var vännen Stacie Orrico – som var ett år äldre och när hon började släppa musik och fick turnera fick Allen lite extra motivation för att satsa på musiken på allvar.

Med influenser som Stevie Wonder, Marvin Gaye, Aretha Franklin och Gladys Knight kombinerat med ett modernt sound och en sammetslen röst har Allen Stone trollbundit fans runt om i världen, sedan debutalbumet “Last To Speak” från 2010. Efter den självbetitlade uppföljaren från 2011 är det årets album “Radius” som är sångarens senaste fjäder i soulhatten.

På det senaste albumet har Allen samarbetat med en viss svensk soulprofil vid namnMagnus Tingsek dessutom. Det är också i Sverige som större delen av det nya albumet har skrivits och spelats in. Vi ser fram emot att välkomna Allen Stone tillbaks till Sverige igen, efter att ha uppträtt hos Conan O’Brien, David Letterman och blivit hyllad av kritiker för sitt senaste album. Lördag den 23 april lär bli en riktigt skön kväll med Allen Stone på Debaser Medis!”

 

 

 

 

Spotify: http://smarturl.it/RadiusS
Google Play: http://smarturl.it/RadiusG
Amazon: http://smarturl.it/RadiusA

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL