I samband med nytt album.

I början av februari återvände Adam Tensta – eller Adam Taal som han nu gör musik som – med en ny singel från ett kommande album. Inför släppet teasades låten i veckor, bland annat med mystiska pingis-klipp. Nu kommer förklaringen.

I juni anordnar Adam landets första musik- och bordtennisfestival med titeln “Katarina Cup”, där ungdomar ska få chansen att prova bordtennis och delta i musik-workshops.

– Vi tror på ungdomars rätt att utforska en värld av musik. Vi tror också på ungdomars rätt att utforska en värld av bordtennis. Därför har Adam nu gått ihop med STIGA och Svenska Bordtennisförbundet för att skapa KATARINA CUP, Sveriges allra första musik och bordtennisfestival, går att läsa i ett pressmeddelande.

Under dagen hålls lektioner i bordtennis och andra aktiviteter för alla som vill komma och prova på eller lära sig mer. Därutöver erbjuds workshops för aspirerande musiker. Läs mer i inlägget nedan!

Utöver detta uppträder Adam själv, tillsammans med L1NA och Erik Lundin. Fler artister väntas tillkomma.

Adam Taals nya album “Katarina”, döpt efter hans mamma, släpps på fredag den 3 maj 2024 och hittills har vi fått två singlar från albumet: “PERUVIAN LILIES” och “PILLS”.

Lyssna nedan!

Foto: Pressbild