61efdb68afd9906be20eda42
50 Cent till Stockholm – för att marknadsföra hörlurar


Kommer till köpcenter för att visa upp sig i samband med lanseringen av ny elektronik!

 

 

Man skulle kunna tro att 50 Cent med ett filmbolag, åtskilliga album, ett klädmärke och en pågående insats mot hungersnöd i Afrika har en hel del att göra. Inte desto mindre är han för närvarande på en europeisk pr-turné för sina nya hörlurar ”SMS Audio by50”och det är därför han kommer till Expert i Bromma Blocks på sitt enda stopp i Sverige onsdagen den 29 augusti. Mellan kl. 16.00−18.00 signerar han hörlurar för alla som har köpt eller köper ett par ”SMS Audio by50”.

 

 

Expert i Bromma Blocks pimpar med anledning av det prominenta besöket butiken med massor av cool 50 Cent-exponering och dukar upp med SMS Audio give-aways och SMS Audio-tjejer som demonstrerar hörlurarnas många funktioner.

 

 

För dem som inte redan har skaffat 50 Cents hörlurar kommer det att finnas en SMS Audio-kassa där man snabbt och enkelt kan köpa ett par och fortsätta direkt till signeringen. Så snart alla med hörlurar har fått en signatur skriver 50 Cent autografer på specialdesignade vykort som delas ut i butiken.

 

 

Vinn hörlurar och ett meet’n’greet med 50 Cent
Med anledning av rapparens besök hos Expert i Bromma Blocks tävlar Expert i samarbete med Aurora Group ut ett exklusivt fototillfälle med 50 Cent, samt ett par av hans SMS Audio by 50 hörlurar till ett värde av 2 399 kr. Läs mer och tävla här

 

 

Om SMS Audio by 50
SMS Audio by 50-serien presenterades på den svenska marknaden i augusti och består av tre olika hörlurar: Street by 50 (Over Ear-hörlur), Street by 50 (In Ear-hörlur) och Sync by 50 (Wireless Over Ear-hörlur). Alla hörlurarna är ergonomiskt utformade för optimal komfort och har ett bullerfilter som ger kristallklart ljud.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL