1.Cuz klar för konsert på Avicii Arena – för ungas psykiska hälsa


A36, Cherrie, Jelassi och Mona Masrour uppträder även under manifestationen.

 

 

Om ett par veckor är det dags för “Avicii Arena Together For A Better Day”-konserten där ungas psykiska hälsa uppmärksammas. Nu står det klart att Hässelby-rapparen 1.Cuz är klar för spelningen, samt singer-songwritern Ane Brun och popartisten Gerd. Bland övriga medverkande som utannonserats tidigare finns Håkan Hellström, Miriam Bryant, Galantis, A36, Cherrie, Edvin Ryding, Kungliga Filharmonikerna och hemliga gäster.

 

Flera av manifestationens framträdanden kommer att vara helt exklusiva och bjuda på oväntade möten mellan etablerade artister och unga talanger. Till exempel kommer 1.Cuz framföra ett nummer ihop med en för honom helt ny konstellation.I ett ett pressutksick kommenterar 1.Cuz sin medverkan:

 

”Alla har någon som har drabbats av psykisk ohälsa eller själva påverkats av det och vet inte vem de ska prata med eller vända sig till. Det är ett vanligt problem och det bör uppmärksammas mycket mer i skolor och förorter.”

 

 

“Avicii Arena Together For A Better Day” går av staplen 1 december 2021 på Avicii Arena i Stockholm. Mer info och biljetter via www.aviciiarena.se

 

 

 

 

Foto: Oskar Sjöström

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL