62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Skandalscener när Khabib Nurmagomedov vann mot Conor McGregor


Joel Kinnaman: “Shiiiet show”

 

 

I lördagens UFC-match mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor utbröt stort kaos efter att ryssen strypt ut irländaren i den fjärde ronden. I ren ilska hoppade Nurmagomedov över stängslet och började slåss med personer från McGregors team utanför oktagonen, samtidigt som flera i ryssens team hoppade in i ringen för att ge sig på McGregor. Två av personerna som gav sig in i ringen är själva fighters och kommer enligt presidenten Dana White att stängas av på livstid. Tre personer greps, men släpptes senare då McGregor valt att inte polisanmäla.

 

– Jag vet att det här inte är min bästa sida. Jag är bara en vanlig människa, jag förstår inte hur folk kan fråga sig varför jag hoppade över stängslet? Varför pratar ingen om hur han pratar om min religion, mitt land, min pappa eller att han kom till Brooklyn och nästan dödade människor? Varför pratar ingen om den skiten? Jag förstår det inte, förklarade Khabib sin attack på presskonferensen efteråt.

 

Nu rapporteras det att Khabib ännu inte fått betalt för matchen, då han är under utredning av Nevada State Atlethic Commission. Conor McGregor ska dock ha fått sina tre miljoner dollar. Detta är dock utan bonusar, Pay Per View, reklamintäkter och sponsorpengar, vilket gör att den totala summan blir betydligt högre. Enligt brittiska Independent kommer McGregor tjäna runt 453 miljoner kronor på matchen.

 

 

 

I allt tumult var attacken mot McGregor den som anses värst och nu har Zubajra Tuchugov gått ut och identifierat sig själv som mannen som slog honom bakifrån. I ett videoklipp på Twitter berättar han att attacken var planerad.

 

– Jag slog honom – precis som jag lovade. Jag lovade att han skulle få betala för sina ord och det fick han, säger Tuchugov.

 

Förklaringen ska ligga i ett Instagram-inlägg som McGregor publicerade för drygt en månad sedan där han kallade Tuchugov, som är född i Tjetjenien, för förrädare, då han ska ha tagit råd av McGregors träningspartner Artem Lobov, även han tjetjen.

 

 

 

 

– McGregor la ut en bild på Instagram och skrev en massa skit om mig. Om du är en man – oavsett om man är tjetjen, amerikansk eller irländsk – berättar man det öga mot öga. Inte på Instagram eller över nåt sms. Jag vill slå till McGregor utanför ringen. Inte i oktagonen utan utanför den, efter att jag mött Lobov. Då ska jag visa honom, sa Tuchugovs till SBN inför mötet mellan Nurmagomedov och McGregor.

 

Se klipp från kaoset nedan, samt inlägg från svenskan Joel Kinnaman som befann sig mitt i stridens hetta.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Shiiiet show

Ett inlägg delat av Joel Kinnaman (@joelkinnaman)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL