5f2d30fa05d9010e180815f2
Intervju – 50 Cent om SMS Audio, relationen till Dr Dre & kommande filmer


Kingsize träffade i onsdags stjärnan inför besöket på Expert i Bromma Blocks!

 

 

Man skulle kunna tro att 50 Cent med ett filmbolag, åtskilliga album, ett klädmärke och en pågående insats mot hungersnöd i Afrika har en hel del att göra. Inte desto mindre är han för närvarande på en europeisk pr-turné för sina nya hörlurar ”SMS Audio by50”och därför kom han till Expert i Bromma Blocks på sitt enda stopp i Sverige onsdagen den 29 augusti. Mellan kl. 16.00−18.00 signerade han hörlurar för alla som har köpt eller köper ett par ”SMS Audio by50”.

 

 

Kingsize fick chansen att träffa 50 Cent vid besöket och nedan kan du se marknadsansvarige Matthias Sjödin och chefredaktör Tobias Carlsson snacka med rapstjärnan om bland annat SMS By 50, relationen till Dr Dre och kommande filmprojekt:

 

 

 

 

Intervju av Tobias Carlsson & Matthias Sjödin

 

Filmat och klippt av Thomas Karl Johan Gunnarsson för RMH Sweden.

 

 

 

 

Om SMS Audio by 50
SMS Audio by 50-serien presenterades på den svenska marknaden i augusti och består av tre olika hörlurar: Street by 50 (Over Ear-hörlur), Street by 50 (In Ear-hörlur) och Sync by 50 (Wireless Over Ear-hörlur). Alla hörlurarna är ergonomiskt utformade för optimal komfort och har ett bullerfilter som ger kristallklart ljud.

 

 

 

 

Lyssna på 50 Cents senaste singel med Dr Dre och Alicia Keys:

 

 

 

 

Se även 50 Cent´s besök på Kanal 5-programmet “Breaking News med Filip & Fredrik” senare samma kväll som Kingsize mötte 50:

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL