62b170dadc4101037e075fe2
“$TR€AM$” är tillbaka med ny säsong – se premiärdatum!


Lilla Al-Fadji och Robbish återvänder.

 

 

SVT-serien “$TR€AM$” blev en stor favorit hos många när den fick premiär hösten 2020. Här fick vi följa Lilla Al-Fadji (Felipe Leiva Wenger/Fille Danza) och Robbish – spelad av Pontus Bjernekull Mörner som ligger bakom det populära Instagram-kontot Karaktärer och även släpper låtar under artistnamn som Mehmet och Lov1 – som manager respektive aspirerande rappare i deras försök att kickstarta sina karriärer.

 

Utöver ovannämnda sågs också rappare som Blizzy, Näääk och Linda Pira i serien, tillsammans med en rad andra kända ansikten. Serien blev snabbt populär med sin tvistade humor och bitvis snygga och subtila samhällskommentering.

 

Sedan tidigare har humorseriens officiella Instagram-konto bekräftat att en andra säsong varit på gång, med kontinuerliga uppdateringar från inspelningen. Nu står det äntligen klart att serien återvänder redan på söndag, den 22 maj. I ett pressmeddelande beskrivs handlingen med orden:

 

“Robbish har precis kammat hem det mest prestigefyllda musikpriset i Sverige för Årets artist på den creddiga Svågergalan. Lilla Al-Fadji har inte lyckats följa upp framgångarna han hade som Robbish manager i den första fasen av hans karriär. Och nu bestämmer sig Lilla Al-Fadji att hämnas oförrätterna han upplevt sig ha blivit utsatt för av Robbish.”

 

I omslagsintervjun för Kingsize Magazine #5 2020 frontade Fille Danza omslaget i samband med sitt första soloalbum “Felipe”. I intervjun berättar han om vad Lilla Al-Fadji betytt för honom och om hur hans medverkan i just “$TR€M$” kom att hända.

 

– Det kom till genom att Tom från Fjärde Världen hörde av sig till mig och sa att dom skulle starta en Youtube- kanal, så han hade en idé om att försöka få med Lilla Al-Fadji. Vi pratade om det några varv och sen frågade han om han kunde pitcha det till olika kanaler och jag sa ”kör kör”. Jag trodde inte att det skulle bli så mycket. Men sen kom han tillbaka och sa ”dom har nappat”. Och jag var fortfarande ”ja, men kör, kör”. Jag var mitt uppe i allt annat jag gjorde, tills det började närma sig och jag tänkte ”shit, vi ska göra det här på riktigt alltså”. Men han kopplade in Karaktärer och frågade vad jag tyckte om honom, jag tyckte han var skitrolig du vet. Jag hade sett han på Instagram och sånt och jag tyckte att det passade skitbra. Så sågs vi och skrev manus och skapade den här världen. Och Tom och Saga (Berlin, reds anm) som jobbar på det här produktionsbolaget har så stort kontaktnät och vi alla drog i dom personerna vi tänkte kunde tillföra något till projektet. Det var fett roligt att jobba med det. Så jag är fett peppad på säsong två, säger Fille i intervjun.

 

Läs hela omslagsintervjun här!

 

“$TR€AM$” publiceras på SVT Play söndag 22 maj.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av $TR€AM$ (@streamsofficiell)

 

 

Foto: SVT

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL