I april var det premiär för dramaserien “Leva Life” på Viaplay. Redan nu är inspelningen av den andra säsongen i gång och Susanne Thorson står åter för regi medan Hanna Ardéhn gör huvudrollen som Nora. Det står även klart att den hyllade skådespelaren Sofia Helin, känd från SVT-succén “Bron” och många andra produktioner, ska göra rollen som Noras mamma i den kommande säsongen.

– Jag har beundrat Hanna Ardéhn sedan jag såg hennes otroliga insats i Störst av allt. När jag fick se första säsongen av “Leva Life” glömde jag tid och rum och grät som ett barn av sympati för Hannas karaktär, säger Sofia Helin i ett pressmeddelande.

Handlingen i den kommande säsongen beskrivs vidare:

“Andra säsongen tar vid ett år efter den första har slutat. Efter att ha studerat journalistik i London ska Nora tillbringa sommaren hemma i Stockholm. Livet leker och hon ser fram emot att träffa sina vänner igen. Dessutom har hon fått i uppdrag att skriva en artikel för ett prestigefyllt livsstilsmagasin, en fantastisk möjlighet som hon inte tänker missa. Då kommer ett oväntat telefonsamtal från sjukhuset som väcker en drivkraft i Nora till att kontakta sin mamma Jill, som lämnade familjen när Nora var liten.”

Säsong 2 av “Leva Life” får premiär under 2024. Den första säsongen går nu att se på Viaplay.

65ba07add7a32f7b0a037f23