Se premiärdatum och trailer för serien “Flatbush Misdemeanors” på Paramount+


 

 

Den nya Showtime-serien “Flatbush Misdemeanors” får exklusiv premiär på Paramount+ nästa vecka. Serien beskrivs som en djärv och smart berättelse om två vänner i de tuffa kvarteren i Flatbush, Brooklyn. Serien är skapad och skriven av komikerna Kevin Iso och Dan Perlman. Komikerna spelar även huvudrollerna i serien, som bygger på en serie prisbelönta kortfilmer Iso och Perlman skrivit och regisserat. Serien beskrivs kort och gott av Paramount+ enligt nedan:

 

“A raw comedy of city life following Dan and Kevin, who play characters struggling to thrive in their new surroundings in Flatbush, Brooklyn.”

 

– Vi startade det här projektet själva för tre år sedan med noll budget, så det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Vi är otroligt tacksamma för stödet vi fått från Showtime och vi är så glada att vi får göra en serie som vi tycker är både rolig och unik. Och som utspelar sig i ett av de områden i New York vi älskar”, säger Perlman i samband med premiären.

 

– Ärligt talat är jag bara glad att jag nu kan flytta in i ett hus där de inte stjäl posten”, säger Iso vidare i ett pressutskick.

 

 

“Flatbush Misdemeanors” får premiär på Paramount+ den 1 juni 2021.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL