Se ny trailer för kommande “Star Wars”-serien “The Book of Boba Fett”


 

 

I slutet av året är det dags för en spin-off till hyllade och prisade “Star Wars”-serien “The Mandalorian”. Denna gång är det Boba Fett som står i centrum av handlingen. Serien ska kretsa kring den ökända prisjägaren Boba Fett och legoknekten Fennec Shand som återvänder till sandbäddarna i Tatooine för att återta kontrollen över det territorium som en gång Jabba the Hutt och hans brottsorganisation härskade över. Temuera Morrison återvänder här för rollen som Boba Fett och detsamma gäller för Ming-Na Wen och karaktären Fennec Shand. Jon Favreau, Dave Filoni, Colin Wilson och Kathleen Kennedy – som alla agerade exekutiva producenter för prisade “The Mandalorian” – kommer också att medverka bakom kulisserna för denna serie.

 

Favreau har tidigare berättat att serien utspelar sig under samma tidsperiod som “The Mandalorian”- Han bekräftade också att så fort produktionen var klar skulle den tredje säsongen av “Mandalorian” påbörjas.

 

 

Disney+ har tidigare meddelat att “The Book of Boba Fett” kommer att få premiär via streamingtjänsten den 29 december 2021.

 

 

 

 

Foto: Star Wars / Disney+

 Publicerat:
RedaktionenNULL