Se ny trailer för DMX-dokumentären “Don’t Try To Understand” 

 

HBO har nu delat med sig av en ny trailer för dokumentären “Don’t Try To Understand”, som följer bortgångna DMX på turné efter att ha släppts från fängelse för skattebrott 2019.

 

Dokumentären, som regisserats av Christopher Frierson och exekutivt producerats av Bill Simmons, ger en djupare inblick i rapparens autentiska personlighet som ofta diskuterats – både innan och efter hans död. Här får vi följa honom under 20-årsjubileumsturnén för albumet “It’s Dark and Hell Is Hot”, som startade ett år senare på grund av hans fängelsevistelse. I trailern får vi se bilder på när han återvänder till hemstaden Yonkers, agerar mentor åt de yngre och skapar kontakt med fans under turnén – allt medan han handskas med svårigheterna och utmaningarna som kommer med att vara en världskänd rappare.

 

X spenderade ett år bakom galler efter att 2017 ha erkänt sig skyldig till att ha undvikt skatteinbetalningar på 1,7 miljoner dollar mellan 2002 och 2005. Efter hans frigivelse gav han sig direkt ut på vad som skulle bli hans sista turné. Rapparen avled i april tidigare i år.

 

Se trailern nedan inför premiären senare i veckan, närmare bestämt den 25 november.

 

 

 

 

Foto: BET

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL