62429f791c0bfc1aba6ef852
Se Kid Cudi i trailer för ny TV-serie – premiär på HBO Nordic i september


 

 

Den hyllade italienska regissören Luca Guadagnino, Oscarsbelönad för “Call Me by Your Name”, är aktuell med ett nytt projekt. Hans första TV-serie, “We Are Who We Are” handlar om de två tonåringarna Fraser (Jack Dylan Grazer) och Caitlin (Jordan Kristine Seamón) som båda bor på en amerikansk militärbas i Italien. Serien följer deras upplevelser genom vänskap, den första kärleken, att hitta sin identitet och all den ångest som kan drabba oss under tonåren. I en av rollerna syns även Scott Mescudi, mest känd som artisten Kid Cudi. Han har även en större roll i den kommande filmen “Bill & Ted Face the Music”.

 

Serien “We Are Who We Are” får premiär på HBO Nordic den 15:e september.

 

 

 

 

 

Se fler seriepremiärer på HBO Nordic i september:

 

 

“The Third Day”
Premiär 15:e september

 

I de tre första avsnitten, ”Sommar”, ser vi Jude Law (The New Pope) i huvudrollen som Sam, en man som besöker en mystisk ö utanför den brittiska kusten. Där möter han en grupp öbor som vill bevara sina traditioner till varje pris. ”Sommar” är skriven av Dennis Kelley och regisserad av Marc Munden. “Vinter” utgör seriens tre sista avsnitt och där får vi se Naomie Harris (Oscarsnominerad för Moonlight) i rollen som Helen, en viljestark ensamvarg som åker till ön för att finna svar. Men hennes ankomst blir istället en svår kamp för att bestämma dess öde. ”Vinter” är skriven av Kit de Waal, Dean O’Loughlin och Dennis Kelly och är regisserad av Philippa Lowthorpe.

 

 

 

“Patria”
Premiär 27:e september

 

Patria är HBO Europes nya spanska dramaserie skapad och skriven av Aitor Gabilondo, baserad på den bästsäljande romanen Patria av Fernando Aramburu. Serien berättar historien – över tre decennier – om det spanska Baskien som hotas av ETA:s separatistterrorism. Serien följer två familjer som kommer att befinna sig på motsatta sidor av den våldsamma konflikten. Bittoris liv imploderar den dag ETA dödar hennes man Txato mitt på öppen gata. Relationen med hennes nära vän Miren, vars son är en del av ETA, kommer till ett abrupt slut. Båda familjerna måste hantera sorg och moraliska frågor medan livet går vidare. Kommer de en dag att kunna förlåta och gå vidare? I huvudrollerna ser vi Elena Irureta och Ane Gabarain.

 

 

 

“Fargo”
Säsong 4 har premiär 28:e september

 

TV-serien Fargo är Noah Hawleys tolkning av Coen-brödernas prisbelönta film från 1996. Den fjärde säsongen utspelar sig i Kansas City på 1950-talet och följer två kriminella gäng som båda kämpar för att få en del av “den amerikanska drömmen”. Chris Rock spelar Loy Cannon, ledaren för den afroamerikanska gruppen och Tommaso Ragno spelar rivalen Donatello Fadda, ledare för den italienska maffian. I övriga roller ser vi bland andra Jessie Buckley (Chernobyl) och Timothy Olyphant (Deadwood).

 

 

 

 

Foto: HBO

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL