60361bd489c0ae51e83f60c2
Se Joey Bada$$ i trailer för polisvåldsskildringen “Two Distant Strangers”


Gästar även BLM-kopplad kongolesisk-belgisk artist på ny remix.

 

 

De senaste åren har filmer och dokumentärer som “The Hate U Give” och “When They See Us” framgångsrikt visat upp de livshotande effekter som polisbrutalitet och rasism medför. I den kommande filmen “Two Distans Strangers”, med rapparen Joey Bada$$ i huvudrollen, kolliderar denna verklighet med Black Lives Matter i en tankeväckande berättelse.

 

Filmen handlar om tecknaren Carter James (Joey Bada$$), som vaknar upp bredvid en kvinna efter en av hans bästa kvällar i livet. Men när han rör sig hemåt för att ta hand om sin hund stöter han av misstag ihop med en man som går på gatan och plötsligt blir han överfallen av en polis. Efter den dödliga utgången vaknar han återigen upp i sängen bredvid kvinnan och dagen startar om på nytt. Han inser att han måste göra något åt polismannen (Andrew Howard), som uppenbarligen är ute efter honom.

 

Än så länge finns inget premiärdatum för filmen, som regisserats av Travon Free och Martin Desmond Roe, men en trailer + exklusiva bilder har nu släppts via Complex.

 

 

 

 

Joey Bada$$ är också aktuell med ny musik idag, då han gästar den kongolesisk-belgiska artisten Lous and The Yakuza på en remix av låten “Amigo”. Ett samarbete som känns extra passande då Lous är en ambassadör för Black Lives Matter i Belgien. Lyssna på låten här under.

 

 

 

 

Foto: TDSFILM

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL