Se den nya trailern till “Spider-Man: Far From Home”


 

 

Precis som stjärnan Tom Holland varnar om i början av nya trailern till “Spider-Man: Far From Home” så är det enbart de som redan hunnit se “Avengers: Endgame” som bör titta på den för att undvika spoilers.

 

 

Om du redan tagit del av den sista “Avengers”-filmen kan du både fortsätta läsa texten och senare kolla på trailern. I det nya klippet får vi följa Peter Parker och hans vänner på en resa igenom Europa där han minst sagt kommer ha en del anledningar till att iklä sig den ikoniska dräkten för att rädda dagen.

 

 

Förutom Holland kommer vi se Zendaya, Samuel L. Jackson, J.B. Smoove, Martin Starr, Jake Gyllenhaal och många fler. Jon Watts, mannen bakom “Homecoming” regisserar utifrån ett manus som är skrivet av Erik Sommers och Chris McKenna. Det står nu också klart att filmen kommer innehålla några specialeffekter för IMAX-salonger.

 

 

“Spider-Man: Far From Home” kommer ha svensk biopremiär den 3:e juli, och med tanke på IMAX-effekterna kanske du ska se den på Filmstaden i Solna om du bor i Stockholm då de har en av Skandinaviens främsta IMAX-salonger. Fram tills dess kan du kolla in den nya trailern nedan.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL